Krenuo lov na „slobodnjake“: Salernitana sa dve bombe postavlja domaći zadatak konkurenciji!

06.09.2021

15:32 >> 15:42

0

Autor: Adam Štulić

Italijanski prvoligaš angažovao legendarnog Francuza, Brazilac nadomak potpisa

Krenuo lov na „slobodnjake“: Salernitana sa dve bombe postavlja domaći zadatak konkurenciji!
Copyright Frank Riberi i Andrea Pirlo foto: Profimedia/Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images

Prelazni rok, što se tiče transfera iz kluba u klub je završen, a sada počinje „žurka“ za takozvane male klubove. Mnoštvo slobodnih igrača još uvek je na tržištu, među njima se tokom svake pijace nađe i poneko veliko fudbalsko ime, a uprvo je jednog takvog „kapitalca“ ulovila Saletnitana.

Italijanski prvoligaš nije najbolje otvorio sezonu u Seriji A, tri boda su protiv povratnika u elitu na startu takmičarske godine uzeli Bolonja i Roma, ali bi navijači kluba čiji su dres nekada nosili bivši fudbaleri Partizana (Dražen Bolić) i Crvene zvezde (Aleksandar Kristić) mogli da se nadaju boljim danima pošto je dres njihovog tima upravo zadužio Frank Riberi.

Legendarni Francuz nije uspeo u misiji da kraj karijere dočeka u Fjorentini, s kojom se rastao ovog leta, a kako je želeo da odigra još jednu sezonu pre nego što okači kopačke o klin, odlučio je da je provede u Salernu.

Ipak, tu ne bi trebalo da bude kraj „bombama“ Saletnitane, koja bi, po saznanjima italijanskih medija uskoro trebalo da promoviše i Davida Luiza.

Pročitajte još

Iskusni brazilski štoper je, posle rastanka sa Arsenalom, čekao ponudu iz neke od „liga petica“ i deluje da je njegovo strpljenje urodilo plodom, pošto bi u najskorijem roku trebalo da se ozvaniči njegovo dolazak u klub iz jugozapadne Italije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike