Riberi razočaran: Fiorentina me nije poštovala

10.07.2021

20:15 >> 20:26

0

Autor: Adam Štulić

Francuski veteran o (ne)planiranom odlasku iz Firence

Riberi razočaran: Fiorentina me nije poštovala
Copyright Franck Ribery (Fiorentina)Sergej Milinkovic-Savic (Lazio)Gaetano Castrovilli (Fiorentina) during the Italian "Serie A" match between Fiorentina 2-0 Lazio at Artemio Franchi Stadium on May 8, 2021 in Florence, Italy. (Photo by Maurizio Borsari/AFLO),Image: 609986841, License: Rights-managed, Restrictions: No third party sales, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Nije mali broj onih koji su bili iznenađeni kada su Fiorentina i Frenk Riberi (38) ozvaničili rastanak. Francuski veteran je u dve sezone bio jedan oslonaca „viole“, koju je na kraju, napustio razočaran.

– U ove dve godine dao sam sve od sebe, ali moja posvećenost nije prepoznata – kazao je Riberi za lokalne medije u Toskani, otkrivši da bi voleo da ostane u Italiji.

– Želeo sam da igram u Fiorentini još godinu dana, pa sada ne znam šta ću raditi u budućnosti. Ali svakako bih voleo da ostanem u Italiji.

Istakao je nekadašnji francuski reprezentativac da nikada nije hteo loše da govori o klubu, ali su ga određene stvari povredile.

– Poslednji period je bio malo težak. U prethodne tri, četiri nedelje me niko nije zvao, niti rekao bilo šta. A to znači da me nisu poštovali. Ponavljam, čini mi se da nije prepoznato ono što sam dao – rekao je Riberi, istakavši da, kada je dolazio, nije očekivao da će se boriti za opstnak.

Pročitajte još

– Pre nego što sam stigao Fiorentina je bila važan klub u Italiji. Nisam mislio da ću se boriti da ne ispadnem, ali u budućnosti mogu da se urade dobre stvari. Nadam se da se Fiorentina vraća na viši nivo, navijači sazlužuju više – dodao je Frank Riberi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike