Kakvo bahaćenje! Real dao 220 miliona evra za Mbapea, PSŽ odbio: Neko se tu nekom opasno zamerio

31.08.2021

19:20 >> 20:21

0

Neverovatan završetak najveće transfer priče

Kakvo bahaćenje! Real dao 220 miliona evra za Mbapea, PSŽ odbio: Neko se tu nekom opasno zamerio
Copyright Profimedia.rs

Francuski fudbalski reprezentativac Kilijan Mbape neće zaigrati za madridski Real. Bar ne u skorije vreme.

Videvši da vreme izmiče i da su pregovarači iz PSŽ tvrdi, čelnici “kraljevskog kluba” odluči su da pojačaju ponudu i umesto ponuđenih 180 miliona za Fracnuza plate čak 220 miliona evra, prenosi skysportsnews.

Pretpostavljamo da su na Santjago Bernabeu već odštampali ugovor i čekali potvrdan odgovor kako bi papire poslali na potpisivanje, kada je stiglo veliko “ne” iz Pariza,

Ne, koje je sve ostavilo u čudu. Kako u Madridu, tako i širom sveta. Nikome nije jasno šta se dešavalo na relaciji Real-PSŽ-Mbape, ali je prilično izvenso da se neko tu nekome dobrano zamerio.

Ovakav rasplet ne može se drugačije poisati. Mora da je proradio inat, najverovatnije kod Parižana, jer ovaj njihvo potez deluju potpuno nerezonski. Zna se da će Mbape veoma brzo (ima ugovor do kraja sezone) postati slobodan igrač i da PSŽ u tom slučaju neće moći ama baš ništa da zaradi na njemu.

Što se Reala tiče njima je kristalno jasno da sada na sve načine moraju da dogovore saradnju sa samim igračem, da u januaru potpišu predugovor i da ga onda na kraju sezone dovedu bez plaćanja.

Pročitajte još:

Izgleda da se najveća transfer priča ovog leta završila potpuno neočkivano uz cifre koje nisu mogle ni da se naslute. Ili da ne žurimo sa zaključcima nego da ipak sačekamo da prelazni rok i zvanično bude završen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike