Šale na račun bivših "čelsijevaca": Bane častio Davida Luiza i Vilijana, svakome po dres VBA

03.01.2021

15:04 >> 15:07

0

Ivanović se sreo sa saigračima iz vremena kada su branili boje plavaca

Šale na račun bivših "čelsijevaca": Bane častio Davida Luiza i Vilijana, svakome po dres VBA
Copyright Printscreen

Druga i verovatno poslednja premijerligaška epizoda u karijeri Branislava Ivanovića neće se završiti slavno. Potvdio je ovakvo razmišljanje i poslednji duel VBA protiv Arsenala kada je kod rezultata 0:4 za “tobdžije” menadžer Sem Olardajs odlučio da ga izvede sa terena.

Pročtajte još

Posle meča navijači su na društvenim mrežama objavili detalj iz “tunela”. Ivanović izlazi iz svlačionice, a u hodniku ga čekaju saigrači iz Čelsija, dvojica Brazilaca David Luiz i Vilijan. Obojica su dobila po dres za uspomenu od nekadašnjeg kapitena, ali uprkos lepom povodu i fotografiji, navijači su bili nemilosrdni u svojim komentarima:

– Ivanović je poklonio po dres VBA Davidu Luizu i Vilijanu. Konačno da se nađe gori poklon od dezodoransa Links Afrika.

Bilo je i pristalica “plavaca” koje su imale duhovite primedbe, više na račun Arsenala, nego što su bile upućene na adresu igrača.

– Tri legende Čelsija provode svoje poslednje igračke dane u manjim klubovima.

Bilo je i komentara koji su se odnosili na izraz lica Vilijana dok prima poklon, pa se može tvrditi da su trojica “čelsijevaca” bili lepa inspiracija za bujanje navijačkog humora na društvenim mrežama.

Ekipa VBA prima 2,2 gola po utakmici u Premijer ligi, ukupno 39 golova na 17 mečeva i nalaze se na 19. poziciji. Arsenal je 11. na tabeli i zaostaje deset bodova za liderima Liverpulom i Mančester junajtedom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike