Ljajić je naplatio odlazak iz Bešiktaša! Posle ove Ramadanijeve rečenice, Turci nisu imali izbora

03.09.2021

15:16 >> 15:34

0

Autor: Adam Štulić

Dolazak Pjanića u Istanbul, usko povezan sa odlaskom Srbina

Ljajić je naplatio odlazak iz Bešiktaša! Posle ove Ramadanijeve rečenice, Turci nisu imali izbora
Copyright Adem Ljajić foto: Profimedia/Orange Pictures / DPPI

Saradnja Adema Ljajića i Bešiktaša počela je bajkovito, a završila se na veoma težak način za obe strane. Posle sjajne sezone na pozajmici iz Torina, istanbulski velikan je odlučio da Srbina otkupi za 6.5 miliona evra, ali se u sezoni za nama obe strane shvatile da više ne mogu zajedno.

Godinu dana pre završetka saradnje Bešiktaš je želeo po svaku cenu da se reši skupog Ljajićevog ugovora, bio je spreman i da ga pošalje na pozajmicu, ali je srpski vezista odbio da se preseli u moskovski Spartak, posle čega je bio odstranjen iz tima, i nedavno u solunski PAOK.

U poslednjim satima letnjeg prelaznog roka u Istanbul je stigao agent potencijalnog srpskog reprezentativca Fali Ramadani, koji je „čvor“ između Ljajića i Bešiktša uspeo da razveže tako što su određene ustupke morale da naprave obe strane.

Turski mediji pišu da je Ramadani na sastanku sa čelnicima Bešiktaša rekao jednu rečenicu, posle koje rukovodstvo tamnošnjeg šampiona nije imalo izbora, već je moralo da kaže OK.

Pročitajte još

– Razgovarao sam sa Ljajićem, ne želi da ode bez obeštećenja. Mogu da ga ubedim, ako mu date polovinu godišnje plate, dovešću vam igrača iz Barselone – navodno je poznati agent izneo pred čelnike Bešiktaša, koji su nekoliko sati kasnije predstavili Miralema Pjanića, koji je stigao sa „Nou Kampa“ na jednogodišnju pozajmicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike