Kostić u Laciju? Nije baš blizu, kao što je izgledalo

11.08.2021

15:32

0

Autor: Adam Štulić

Srpski fudbaler, zasad, ostaje u Ajntrahtu

Kostić u Laciju? Nije baš blizu, kao što je izgledalo
Copyright Filip Kostić, Profimedia

Delovalo je da je samo pitanje trenutka kada će Filip Kostić zadužiti opremu Lacija, ali izgleda da transfer nije baš blizu, tako kako su ga italijanski mediji predstavili.

Dugo je već srpski reprezentativac na izlaznim vratima Ajntrahta, ali nikako da ih otvori. Italija je izgleda najrealnija nova destinacija, međutim bundesligaš iz Frankfurta još nije dobio ponudu koja bi ih ubedila da treba da se rastanu s jednim od najboljih fudbalera poslednjih godina.

Delovalo je u jednom trenutku da je Inter završio stvar, potom je Markus Kreše navodno viđen u Rimu, gde se sastao sa čelnicima Lacija, da bi pre dva dana mnogi italijanski mediji objavili da je promocija na “Olimpiku” samo pitanje vremena.

Međutim, deluje da je istina malo drugačija. Barem ako je verovati rečima sportskog direktora Ajntrahta.

– Nama ništa nije stiglo. Nemam šta da kažem na tu temu. Mediji u Italiji znaju da požure, da budu žustri u nekim stvarima. Rekao bih da je tako i ovoga puta – rekao je Kreše na konferenciji za medije pred start nove sezone Bundeslige.

Pročitajte još

Podsetimo, Kostić je duže vreme jedan od ključnih igrača Ajntrahta, čiji se čelnici nadaju da bi Srbina mogli da zadrže u klubu barem još godinu dana, s obzirom da ga ugovor veže do leta 2023. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike