Frankfurt se nada ostanku Kostića: Ove reči sportskog direktora Ajntrahta to nedvosmisleno potvrđuju

04.08.2021

16:09 >> 16:11

0

Autor: Adam Štulić

Srbina baš cene i poštuju zbog svega što da je dao klubu

Frankfurt se nada ostanku Kostića: Ove reči sportskog direktora Ajntrahta to nedvosmisleno potvrđuju
Copyright Filip Kostićm Profimedia

Predugo već traje saga oko statusa Filipa Kostića u Ajntrahtu. Što se tiče kluba iz Frankfurta, on nijednog trenutka nije bio upitan, ali sjajne igre srpskog reprezentativca u bliskoj prošlosti zabeležene su u tefterima skauta znatno zvučnijih klubova.

Serija A je dugo figurirala kao izvesna nova destinacija srpskog ofanzivca, potom se u priču uključila Herta, ali Kostić još nije razdužio opremu Ajntrahta. Čelnici kluba se nadaju da do toga na kraju neće ni doći.

– Ne postoji sigurna garancija, ali mislim da Kostić ima dobar tim oko sebe, ima trenera koji računa na njega, navijače koji mu pokazuju ljubav koju zaslužuje – istakao je sportski direktor frankfurtskog bundesligaša Markus Kreše.

Srbin je u jednom od intervjua tokom prošle sezone nagovestio da bi po završetku karijere mogao da se trajno nastani u Frankfurtu, što potvrđuju i reči Krešea.

Pročitajte još

– Mislim da se Filip u Frankfurtu oseća izuzetno prijatno, a nema dileme da će imati veliku ulogu na našem putu u sezoni pred nama – dodao je Kreše.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike