Rimska štampa otkrila šta Lacio namerava da uradi sa mladim Srbinom

06.08.2021

15:25 >> 15:26

0

Kamenović nije po ukusu novog trenera neboplavih

Rimska štampa otkrila šta Lacio namerava da uradi sa mladim Srbinom
Copyright MN Press

Italijanska “Gazeta” piše da je mladi srpski reprezentativac Dimitrije Kamenovića na izlaznim vratima Lacija nakon što je novi trener Mauricio Sari procenio da novajlija iz Čukaričkog nije pojačanje za njegovu ekipu.

Italijanski dnevnik, pozivajući se na svoje izvore, prenosi da Srbin nema tempo i brzinu da bi zauzeo mesto levog beka, niti iskustvo da bi postao štoper, pa će najverovatnije potražiti minute na pozajmici u drugom klubu. Spominje se Đenova kao opcija!

Kamenović (21) je došao ovog leta kao deo dogovora sa Čukaričkim postignutim još zimus. Klub sa Banovog brda dobio je 3.000.000 evra vredno obeštećenje i sve je bilo dobro dok se nije dogodila promena na klupi Lacija. Sari je zamenio Simonea Inzagija koji je preuzeo Inter, a Kamenović je zbog toga morao na dodatna testiranja kod novog šefa stručnog štaba.

Dodatni problem je i to što Kamenović zauzima mesto igrača van EU, pa je njegov odlazak i sa te strane poželjan za Lacio. Rimljani i dalje gaje nadu da bi mogli do kraja prelaznog roka da dovedu Filipa Kostića iz Ajntrahta.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike