Radonjić: Tek je 1-0, ništa nije gotovo, biće teško i u Laktašima

03.05.2021

19:30

0

Autor: M. R.

Trener Crvene zvezde posle pobede protiv Igokee u prvom susretu polufinalne serije

Radonjić: Tek je 1-0, ništa nije gotovo, biće teško i u Laktašima
Copyright MN Press

Crvena zvezda je povela u polufinalu ABA lige protiv Igokee. Crveno-beli su na domaćem terenu otvorili seriju trijumfom – 76:61, pa će u narednom susretu imati meč loptu za prolaz u finale regionalnog takmičenja. Tokom tri četvrtine ekipe su bile izjednačene, a poslednja deonica je protekla potpuno u znaku domaćeg tima.

Pročitajte još

– U prvom poluvremenu je ekipa Igokee bila odlična, veoma su bili precizni, igrali dobro i u odbrani i u napadu, imali mnogo skokova i šuteva za tri. Bilo je potrebno da popravimo odbranu, što smo uradili u drugom poluvremenu – rekao je posle meča trener Crvene zvezde Dejan Radonjić. – U poslednjoj četvrtini smo gradili rezultat, došli smo do kontrole utakmice i na kraju pobede. Bio je težak meč, bez ikakve dileme. Sigurno da nas čeka još jedna teška utakmica u petak.

Drugi okršaj u polufinalnoj seriji igra se u Laktašima u petak od 18.30.

– Treba da se napravi analiza ovog duela, tek je 1-0, ništa nije završeno. Treba odmah da razmišljamo o sledećem meču i da pokušamo da najbolji način da iskoristimo vreme između ove dve utakmice – zaključio je Dejan Radonjić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike