Bliži se povratak na teren: Jaramaz o oporavku, želji, pobedama... (video)

19.11.2020

17:26 >> 17:50

0

Autor: M. R.

Bek Partizan već mesec dana na prinudnoj pauzi

Bliži se povratak na teren: Jaramaz o oporavku, želji, pobedama... (video)
Copyright MN Press

Velika uzdanica Partizana Ognjen Jaramaz već mesec dana je van takmičarskog pogona. Od povrede prsta na meču sa FMP u Železniku, ne može da pomogne ekipi na terenu i njegov izostanak se značajno primećuje… U razgovoru za TV Partizan otkrio je kada crno-bele pristalice mogu da ga očekuju na terenu.

– Pre tri, četiri dana sam skinuo longetu. Osećam se dobro, kost zarasta kako treba, tako da se nadam da ću za dve ili tri nedelje biti spreman da igram utakmice. Sigurno još toliko. Još ne mogu ruku da koristim kao ranije, radimo na tome da vratim funkcionalnost. Radim neke vežbe, terapije, treniram sa Vladom Radonjićem sa strane. Malo radim košarku sa pomoćnim trenerima koliko mogu… Trudio sam se da održavam svoje telo i formu koliko je moguće.

Pročitajte još: Krenuli smo, sad nema stajanja

Jaramaz nije navikao da bude u ulozi navijača.

Teško je gledati sa strane, jer sam u nemogućnosti da doprinesem. Uželeo sam se baš mnogo košarke. Prošlo je pet nedelja otkad sam na prinudnoj pauzi. Sa nestrpljenjem čekam prvu utakmicu.

Zadvoljan je serijom koju su napravili njegovi saigrači.

– Velika stvar je da smo vezali tri pobede, mnogo je važan trijumf u utorak protiv Uniksa. Napredak u igri je evidentan, ali je potrebno još mnogo vremena da dođemo na željeni nivo – zaključio je Jaramaz.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike