Košarkaši Partizana o porazu u Krasnodaru: Nismo srećni, mnogo primljenih poena, ali biće bolje u Beogradu

23.12.2021

08:27

0

Autor: 24sedam

Alen Smailagić, Aleksa Avramović i Zek Ledej komentarišu meč protiv Lokomotive u Evrokupu (101:94)

Košarkaši Partizana o porazu u Krasnodaru: Nismo srećni, mnogo primljenih poena, ali biće bolje u Beogradu
PARTIZAN_vs_FMP_46 - Copyright MN Press

Otišao je Partizan na teško gostovanje u Krasnodar, igrao je protiv Lokomotive u Evrokupu, mogao je da slavi, ali ga je odbrana koštala poraza.

O svemu tome govorili su za zvanični Jutjub kluba Alen Smailagić, Aleksa Avramović i Zek Ledej.

Smailagić ističe da se nada da će rezultat protiv Lokosa biti ubedljiviji u meču u Beogradu, kao i da će se mane ispraviti na treningu.

- Jako težak poraz za nas. Definitivno smo mogli da pobedimo. Desilo se šta se desilo. Nismo srećni i zadovoljni, ali biće bolje u Beogradu. Mnogo primljenih poena. Treba da se stabilizujemo u odbrani. Da to krene iz treninga i da se prenese na utakmice - rekao je Smailagić.

Avramović je pružao sve više kako se meč bližio kraju, a i on u prvi plan stavlja lošu odbranu i 101 primljen poen.

- Primili smo 17 ili 20 poena za prvih pet minuta. Posle toga smo igrali dobru odbranu do sredine treće četvrtine. Čak smo i vratili prednost u našu korist. Ne mogu da kažem da nismo igrali dobro u napadu, bio je dobar protok lopte, sve bolji kako je meč odmicao, ali smo u odbrani zakazali i primili 101 poen. Kada primiš protiv ovakve ekipe 101 poen, nemaš šta da tražiš. Znali smo da ključ treba da bude u odbrani, ali nismo dobro odgovorili zadacima - rekao je Avramović.

Iskusni Amerikanac Zek Ledej ističe da je pozitivno to što se njegova ekipa držala zajedno, ali da će raditi na treninzima kako bi odbrana bila bolja.

- Dugačka je sezona. Imamo dosta posla pred sobom. Treba da odemo u dvoranu, da radimo i slušamo šta kaže trener. Da napravimo određena prilagođavanja. I da onda radimo ono što treba da radimo. Ne mogu da pričam o odbrani, treba da pogledamo snimak i vidimo gde smo grešili kao tim. Držali smo se zajedno, borili smo se - rekao je Ledej.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike