Zvezdin klinac na ceni kod Italijana! Ponuđeni milioni za najvećeg bisera Omladinske škole crveno-belih

23.12.2021

07:44

0

Autor: 24sedam

Praksa kaže da će crveno-beli ostati bez mladog napadača

Zvezdin klinac na ceni kod Italijana! Ponuđeni milioni za najvećeg bisera Omladinske škole crveno-belih
Copyright mnpress

Crvena zvezda ima odličnu priliku da popuni rupe u budžetu, ali to kao i uvek znači odricanje od najboljeg u svom timu ili ispraćaj onog koji najviše obećava.

U ovom slučaju crveno-beli bi tokom narednog zimskog prelaznog roka ostali bez najtalentovanijeg izdanka Omladinske škole Marka Lazetića za koga je stigla ponuda iz Italije. Zainteresovan je Torino, koji prema izvorima Žurnala, nudi oko 2.500.000 evra za mladog centarfora rođenog 2004. godine, uz mogućnost da uspomoć bonusa ova zarada naraste do 5.000.000 evra.

Nije nemoguće da se ovaj posao ostvari tokom zime, jer Zvezda će dolaskom Norvežanina Ohija iz Moldea dobiti tandem jakih špiceva u kome se još nalazi i Milan Pavkov, pa će se uloga Lazetića svesti na epizodnu.

Lazetić je debitovao je za prvi tim Crvene zvezde za 16 godina i deset meseci u novembru 2020. protiv ekipe Rada. Zabeležio je 14 minuta na tom meču, da bi posle toga bio prebačen na kaljenje u Grafičar. U prvoligaškoj konkurenciji na 14 utakmica dao je četiri gola.

Ne bi bilo prvi put da Zvezda pošalje svog talentovanog napadača preko granice kod prve jače ponude. Tako je bilo u slučaju Luke Jovića, a i nekoliko godina kasnije kada je pušten Dejan Joveljić u Ajntraht.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike