"Ratnik" Grin otkrio svoj razgovor sa Jokićem posle kojeg je Srbina još više cenio

23.12.2021

07:14

0

Autor: 24sedam

Drejmond Grin iskritikovao srpskog centra zbog igre u odbrani i onda je dobio odgovor

"Ratnik" Grin otkrio svoj razgovor sa Jokićem posle kojeg je Srbina još više cenio
jokic3 - Copyright Profimedia

Zvezda Golden Stejta Drejmond Grin pojavio se u ulozi NBA analitičara ispričavši u jednom podkastu zanimljivu epizodu iz dva duela sa srpskim centrom i MVP NBA Nikolom Jokićem.

Grin je uporedio dva izdanja Jokića i objasnio koliko kod Srbina nema sujete, jer spremno dočekuje kritiku i pokazuje želju da kod sebe ispravi nedostatke. A njih je Grin našao u defanzivnoj fazi igre...

- Rekao sam svojevremeno - "ako Denver hoće da bude dobar tim, Jokić je zadnja linija odbrane i on mora biti dobar u odbrani". Pokazao sam četiri klipa gde to nije bio slučaj. Bio sam veoma kritičan prema njemu. Sledeće godine mi je prišao i rekao nešto kao " video sam šta si pričao omojoj odbrani" ili tako nešto slično... "u pravu si" ili "cenim to", nešto u tom smislu je dodao još. Rekao mi je dalje da je sada postao bolji... "Ti si sto odsto postao bolji", rekao sam mu. Posmatram te ove godine - rekao je Grin.

Ovaj doživljaj Grina sa parketa pokazao je celoj Americi da Srbin nema sujete i da je do MVP priznanja došao upornim radom, poboiljšavajući svaki segment svoje igre.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike