Radonjić vidno utučen! Pravili smo greške kada nije trebalo, Kalinić promašio važna slobodna bacanja, ali to je sport!

22.12.2021

20:28

0

Trener crveno-belih smatra da u odlučujućim trenucima nisu imali potrebnu koncentraciju

Radonjić vidno utučen! Pravili smo greške kada nije trebalo, Kalinić promašio važna slobodna bacanja, ali to je sport!
CRVENA_ZVEZDA_vs_ASVEL_42 - Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je vidno utučen posle nesrećnog poraza, napominjući da su u poslednjim trenucima meča napravili nekoliko grešaka koji su iskoristili igrači Efesa i slavili sa 84:83.

- Čestitam im na pobedi. Teška utakmica za nas. Krenuli smo dosta mekano, pre svega u odbrani, posle toga smo zaigrali mnogo bolje. Imali smo veliku šansu da pobedimo, ali u poslednjem minutu samo napravili nekoliko grešaka, koje je Efes iskoristio i slavio. Ponavljam, stvarno smo odigrali dobru utakmicu u većem delu meča - poručio je Radonjić.

Novinari u Istanbulu imali su samo reči hvale za igru Zvezde, pre svega apostrofirajući Nikolu Kalinića, ali da je promašio dva važna bacanja.

- Činjenica da je Kalinić vođa ovog tima. Njegov uticaj je veliki, kao što sam rekao on je lider,  nosilac igre u oba smera. Nije pogodio dva slobodna bacanja, nismo srećni zbog toga ni on, ni ja, ni ekipa, ali sport je takav. Nekada sitnice odlučuju, ovoga puta su sitnice bile na strani Efesa. Čestitam rivalu, ostao je žal, idemo dalje. Ritam je ubitačan i vremena za tugovanje nema - zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike