Zvezda u Turskoj, Ataman upozorava! Prvak Evrope mora da povede računa posebno o jednom igraču crveno-belih

21.12.2021

14:28

0

Autor: 24sedam

Oba tima u prethodnom kolu upisala pobede

Zvezda u Turskoj, Ataman upozorava! Prvak Evrope mora da povede računa posebno o jednom igraču crveno-belih
Ergin Ataman - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće ekipi Anadolu Efesa u utakmici 17. kola Evrolige. Pred crveno-belima je težak zadatak pošto "idu na noge" prvaku Evrope, ali i ekipi koja je vezala četiri pobede, računajući sva takmičenja.

Ali kod domaćina nema opuštanja, o čemu svedoče i reči trenera Ergina Atamana.

- Zvezda je tim koji se brani veoma dobro i nikada ne prestaje da se bori. U napadu im je najjače oružje Nikola Kalinić, zbog poena i asistencija. Da dominiramo u skokovima veoma je važno. Biće teška utakmica. Ipak, ako ste sigurni kojim putem želite da idete onda morate biti spremni na sve izazove - kazao je Ataman, dok je jedan od najboljih igrača, Kris Singlton pobedu stavio "pod moranje".

- Igramo meč koji moramo da dobijemo kako bismo došli do pozitivnog skora. Ne smemo zaboraviti da je protivnik jednu pobedu iza nas... Imamo naš cilj, a to je plasman među osam najboljih i za tako nešto nam je neophodna pobeda - rekao je Singlton.

Na tabeli, Anadolu se nalazi na osmom mestu sa učinkom 8-8, dok su beogradski crveno-beli zamalo lošiji. Ekipa Dejana Radonjića ima skor 7-9, a u prethodnom kolu savladali su Bajern.

Utakmica je na programu u sredu, a počeće u 18:30.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike