Poraz od Barse motiv više za Bajern! Dobrić: Da pokažemo šta znamo i pobedimo pred „delijama“

17.12.2021

06:07

0

Autor: 24sedam

Bek crveno-belih veruje u dobro izdanje Zvezde

Poraz od Barse motiv više za Bajern! Dobrić: Da pokažemo šta znamo i pobedimo pred „delijama“
0MET1659 - Copyright MN Press

U nekoj drugoj situaciji Zvezdina ispuštena šansa da se na kolena baci moćna Barselona još bi bila jedna od top tema sportskih medija u Srbiji. Međutim, u surovom evroligaškom rasporedu jednostavno nema mesta za osvrtanje unazad. Jer, samo tri dana posle okršaja sa Kataloncima, izabranike Dejana Radonjića očekuje novi ispit u elitnom takmičenju.

U dvoranu „Aleksandar Nikolić“ večeras (20.45) stiže minhenski Bajern, zbog čega su Branko Lazić i drugovi morali brzo da se „prešaltaju“ na naredni izazov, uz površan osvrt na nedavni spektakl s Barselonom.

- Oni su ekipa koja zna da iskoristi svaku grešku i mislim da se to desilo. Nismo ih pravili mnogo, ali protiv Barse moraš da odigraš perfektnu utakmicu ako želiš da pobediš. Imali smo šanse, nismo ih iskoristili. Oni jesu na kraju i došli do pobede. Odigrali smo dobru utakmicu, nemamo za čim da žalimo. Nije im bilo lako da dođu do pobede, namučili smo ih, ali su iskoristili svaku priliku koju su imali – rekao je Ognjen Dobrić.

Mladi bek je naglasio da crveno-beli moraju da se okrenu narednom rivalu.

- Očekujemo u dobrom raspoloženju Bajern. Mislim da imamo šta da ponudimo i pred našim navijačima možemo da se nadamo dobroj utakmici i pobedi. Bajern je izuzetno kvalitetna ekipa i sigurno da će odreagovati posle onakve utakmice protiv Olimpijakosa. Mislim da je ekipa mnogo bolja od tog rezultata, ali im se desio takav dan. Sigurno će biti reakcije, mi moramo da odgovorimo na to, da igramo našu igru, da pokažemo šta umemo pred našom publikom i dođemo do pobede – kazao je Ognjen Dobrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike