Zvezdin rival se pojačao: Kej Si Rivers sa Lučićem stiže u Beograd

10.12.2021

14:46

0

Reč je o kratkoročnoj saradnji sa opcijom produžetka

Zvezdin rival se pojačao: Kej Si Rivers sa Lučićem stiže u Beograd
20200115npRivers3 - Copyright MN Press

Košarkaši Bajerna sinoć su u Evroligi zabeležili maestralnu pobedu nad Anadolu Efesom, ali povreda Daruna Hilijarda i dalje brine sve u taboru Bavaraca, pa je stručni štab morao da radi na pojačanju.

Odluka je pala na Kej Si Riversa, kako prenosi portal Eurohoops. Zvanična potvrda transfera očekuje se uskoro, a Rivers će navodno sa Bajernom potpisati kratkoročno ugovor, odnosno na četiri meseca, uz opciju produžetka do kraja sezone.

 

 

Rivers je protekle sezone nosio dres Zenita iz Sankt Peterburga, a u tim iz Minhena stiže pred Bajernovo gostovanje Crvenoj zvezdi narednog petka.

Američki šuter je već jednom nosio dres Bajerna, u kom je trebalo da provede sezonu 2015/16, ali se saradnja završila već u decembru posle čega je ostatak godine proveo u madridskom Realu.

Tokom 2019. godine, nosio je i dres Crvene zvezde.

Što se pak Hilijarda tiče, kako javlja Eurohoops, on je doživeo povredu kolena na treningu početkom meseca, posle čega je utvrđeno da će van terena biti narednih meseci.

Do povrede, bio je najbolji strelac ekipe koju sa klupe predvodi Andrea Trinkijeri, sa prosekom od 15,8 poena na 41,8 odsto za tri poena. Beležio je još 3,4 skoka, dve asistencije i 1,5 ukradenih lopti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike