Radonjić nema vremena da žali za Barselonom, sve misli usmerene na Bajern: Očekujemo da pokažu reakciju posle Pireja!

16.12.2021

18:12

0

Autor: 24sedam

Strateg crveno-belih najavio duel sa minhenskim klubom

Radonjić nema vremena da žali za Barselonom, sve misli usmerene na Bajern: Očekujemo da pokažu reakciju posle Pireja!
deki - Copyright MN Press

Dupli evroligaški program košarkaši Crvene zvezde završavaju u petak protiv minhenskog Bajerna. Posle tesnog poraza od Barselone u dvorani „Aleksandar Nikolić“, izabranici Dejana Radonjića u petak na istom mestu dočekuju ekipu Anrdree Trinkijerija (20.45).

U najavi duela sa Bajernom, najtrofejniji trener u Zvezdinoj istoriji istakao je da nema vremena da žali za propuštenom šansom u duelu sa katalonskim gigantom.

- S obzirom na raspored, sasvim je prirodno da misli idu ka narednoj obavezi. Malo je vremena između utakmica, da bismo previše žalili i patili za nečim što je nam je bilo nadohvat ruke.  Uz malo boljih reakcija smo bili na putu velikog iznenađenja, atmosfera je bila sjajna, ambijent divan i za nas je bilo značajno da u takvoj atmosferi odigramo dobar meč. Na kraju nismo uspeli da finiširamo pobedom – kazao je Radonjić.

Crnogorski strateg naglasio je da je analita utakmice sa Barsom urađena, ali da je sve usmereno na pripremu duela sa Bajernom.

- Dolazi nam u goste ekipa koja je veoma dobra ove sezone. Prošle godine su ostvarili sjajan plasman u Top 8, ove godine sigurno imaju ambicije da urade puno toga. Predvođeni su sjajnim Lučićem i sa puno igrača s velikim iskustvom, atletski kvalitetan tim. Bez obzira na raspored koji je težak svima nama, mi ćemo se truditi da izađemo sa velikom energijom i da uz koncentraciju, koja će nam biti potrebna, odigramo dobar meč.

Nije izuzetno težak poraz Bajerna u Pireju (83:60) previše opustio crveno-bele.

- Očekujemo da će da pokažu reakciju jer su to znali da urade i ranije. Taj rezultat iz Pireja, rekao sam mnogo puta, takve stvari će se dešavati ove sezone i ne treba kroz njih gledati kvalitet tima, jer su nekoliko dana pre toga pokazali drugačiju sliku savladavši prvaka Evrope Anadolu Efes. U ovakvom rasporedu, broju putovanja, povreda, takve stvari su sasvim očekivane i samo treba proći sve te situacije na najbezbolniji način – kazao je Radonjić.

Zvezdin centar Ognjen Kuzmić naglasio je da će igranje pred domaćom publikom biti veliki plus za njega i saigrače.

- Igrali smo dobro protiv Barselone, dali smo sve od sebe, ali nedovoljno za pobedu. U petak nas čeka Bajerna, imali smo dan više odmora. Oni su juče doživeli poraz i sigurno da će pokazati reakciju, a na nama je da odgovorimo na to – kazao je Ognjen Kuzmić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike