Odmor je za Zvezdu misaona imenica, Radonjića opet muče povrede, ali kalendar ne čeka

10.12.2021

15:45

0

Zvezda ide u Sloveniju, počeo je novi zgusnuti ciklus utakmica

Odmor je za Zvezdu misaona imenica, Radonjića opet muče povrede, ali kalendar ne čeka
CRVENA_ZVEZDA_vs_OLYMPIACOS_071 - Copyright MN Press

Crvena zvezda je ostvarila veliku i važnu pobedu u Evroligi nad Olimpijakosom, ali vremena za slavlje nema. Već u subotu sledi utakmica sa Krkom u Novom Mestu u 11. kolu AdmiralBet ABA lige. 

Zvezda u petak uveče kreće put Slovenije, utakmica je u subotu od 17, a ekipa se odmah posle meča autobusom vraća u Beograd. 

Trener Zvezde Dejan Radonjić ima mnogo problema sa zdravljem igrača, jer osim Erona Vajta, rovitog Ostina Holinsa, pod velikim znakom pitanja je i nastup Ognjena Dobrića, koji je nakon utakmice sa Olimpijakosom dobio temperaturu. 

- Svesni smo činjenice da idemo na gostovanje ekipi koja će dati sve od sebe da nas savlada na svom parketu. Moramo biti spremni da u otežavajućim okonostima damo sve od sebe kako bismo došli do novih bodova

Svaka utakmica posle jakih u Evroligi je teška, što vrlo dobro zna najiskusniji Marko Simonović

- Uz sve to imamo ponovo dodatnih problema oko sastava tima. Krka na svom parketu je uvek nezgodan protivnik. Ima iskustvo, a u međuvremenu se pojačao. Ozbiljno, uz sve poteškoće pristupamo ovoj utakmici, koja će biti druga u seriji od čak šest mečeva koje ćemo odigrati u periodu od samo 14 dana

Zvezda je protiv Olimpijakosa otvorila novi mini-ciklus, u kome će odigrati šest utakmica u periodu od 13 dana. 

Sledeće nedelje je "duplo kolo" Evrolige, Barselona u utorak i Bajern u petak. Potom sledi meč sa Borcem u Beogradu, pa gostovanje Efesu 22. decembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike