Mijailović spreman za novi mandat u Partizanu: Zadovoljni, jer smo skinuli omču sa vrata i preživeli kovid katastrofu

15.12.2021

11:12

0

Autor: 24sedam

Predsednik crno-belih rekao da će prihvatiti novi izazov u klubu

Mijailović spreman za novi mandat u Partizanu: Zadovoljni, jer smo skinuli omču sa vrata i preživeli kovid katastrofu
20211009ivPartizanSc64 - Copyright MN Press

Prvi čovek Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović planira da prihvati kandidaturu za novi predsednički mandat, ako od Skupštine dođe takav predlog.

Mijailović kaže da će članovi novog Upravnog odbora kluba obezbediti sredstva bitna za funkcionisanje svih selekcija Partizana.

- Postoje dobri izgledi da ću od strane Skupštine biti predložen kao jedan od kandidata. Ukoliko tako bude, prihvatiću kandidaturu. Moja vizija je da novi UO mora klubu svojim sredstvima da obezbediti značajan deo finansijskih sredstava. Tako sam koncipirao tim ljudi koje vidim uz sebe, ukoliko me Skupština predloži i izabere - rekao je Mijailović.

- Takođe, veoma važna stvar je da klub u narednom mandatu dobije svoju infrastrukturu, iz koje bi ponovo izlazili vrhunski mladi igrači, spremni za takmičenje na visokom nivou. Naravno, sportski rezultat koji je prioritet jeste povratak u Evroligu i stabilna uloga u najjačem evropskom takmičenju - naveo je on.

Predsednik crno-belih kaže da je dug prema Ekspo banci bio omča oko vrata klubu i da je ona konačno skinuta.

- Mnogo toga je urađeno, bilo je i grešaka, ali generalno sam zadovoljan učinjenim u datim okolnostima i uz sve objektivne prepreke, pa čak i nesreće, jer kovid sezonu i prekid, u momentu u kom smo bili, ne mogu da nazovem drugačije osim nesrećom ili katastrofom. Omča oko vrata zvana dug prema Ekspo banci više ne postoji. Sportski rezultat je izostao, onaj glavni je izostao. Osvojili smo četiri trofeja, ali plasman u Evroligu nam je izmakao. Ipak, idemo ka tome i verujem da ćemo i do tog cilja doći.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike