Partizan nekompletan čeka Poljake: Panter preskače Šljonsk, ali vraća se Kuruc

14.12.2021

14:52

0

Duel u Evrokupu između Partizana i ekipe iz Vroclava na programu je u sredu od 20.30

Partizan nekompletan čeka Poljake: Panter preskače Šljonsk, ali vraća se Kuruc
20211117npPunter2 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana sutra u Beogradu dočekuju ekipu Šljonska u sedmom kolu Evrokupa. Taj duel na programu je o 20.30 u beogradskoj Areni, a oba tim su pretrpela izvesne promene u sastavu.

Sastav Željka Obradovića biće veliki favorit, ali će na ovoj utakmici bi oslabljen neigranjem prvog šutera, Kevina Pantera. Amerikanac je propustio i duel sa Cedevita Olimpijom u AdmiralBet ABA ligi, a u četvrtak ga očekuje kontrola, kada će se znati nešto više o njegovom stanju.

Takođe, pored Pantera, van ekipe je do nedavno bio i Rodions Kuruc, ali njega možemo očekivati na terenu, kao i mladog Balšu Koprivicu, koji je imao problema sa zglobom u proteklom kolu AdmiralBet ABA lige. 

Tim iz Poljske je pak od početka sezone pretrpeo brojne promene. Iz sastava je otišao srpski košarkaš Strahinja Jovanović, koji je prešao u Legiju iz Varšave, a napustio ih je i Petar Mijović, kojeg je zamenio iskusni Slovenac, Andrej Urlep koji je stabilizovao tim i sada se nalaze u seriji od šest pobeda u domaćoj ligi.

Ovaj sastav je trenutno petoplasirani u poljskom šampionatu iza Tvarde Pjerniki Torunja, Ostrova Velikopoljskog, Anvila iz Vloclaveka i Čarnog iz Slupska sa skorom od osam trijumfa i šest neuspeha.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike