„Delije“ očarale Mirotića! Bilo je divno, kao i uvek! Moja ljubav prema njima raste iz godine u godinu!

15.12.2021

06:08

0

Autor: 24sedam

Iskusni as Barselone biranim rečima govorio o Zvezdi

„Delije“ očarale Mirotića! Bilo je divno, kao i uvek! Moja ljubav prema njima raste iz godine u godinu!
0MET0674 - Copyright MN Press

Zvezdi ponos, Barseloni radost zbog pobede. Tako bi u najkraćem moglo da se opiše raspoloženje u dva tabora posle izuzetno uzbudljive utakmice u dvorani „Aleksandar Nikolić“, gde je Barsa u dramatičnoj završnici sinoć slavila 76:69.

Katalonski gigant stigao je u beogradski hram košarke kao veliki favorit, ali se na kraju provukao kroz iglene uši u grotlu „delija“, koji su i ovoga puta očarali najboljeg košarkaša Barse Nikolu Mirotića.

Kao uvek, bilo je zaista divno. Zahvalio bih se navijačima Crvene zvezde jer su bili sjajni, na divnom aplauzu. Moja ljubav prema njima raste iz godine u godinu i uvek je veliko zadovoljstvo igrati ovde. Nismo odigrali najbolju utakmicu, ali smo uspeli da pobedimo. Zvezda je imala realne šanse da slavi, nije ubacila neke šuteve, sreća je bila na našoj strani - rekao je Mirotić posle meča.

Mnogo toga je davalo nadu zvezdašima da mogu do velikog iznenađenja, a jedan od aduta pored terena bio je i najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je veoma emotivno proživljavao svaki napad na meču.

Neverovatno. Novak je najveća legenda svih vremena u tenisu. Imao sam čast da ga upoznam u Americi. Nismo očekivali da će biti tu, tako da smo bili prijatno iznenađeni. Uvek je velika čast pozdraviti ga – kazao je naturalizovani Španac, pre nego što je ispričao kakva je bila reakcija saigrača na pojavljivanje prvog reketa planete u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Čim su ga videli odmah su pitali da li mogu da se slikaju. Rekao sam im: "Idite posle utakmice, pa pitajte čoveka". Naravno da je pristao. Odmah se vidi koliko je čovek, svakome spreman da pruži pažnju, da se slika. Moramo da budemo ponosni na njega. Bila nam je velika motivacija da igramo ovde, još pred njim. Bilo je zaista lepo veče.

Pohvalno je iskusni as govorio i o timu Dejana Radonjića.

Protiv Zvezde nikad nije lako. Dokazali su da to nije tako samo na domaćem terenu. Odigrali su sjajne partije protiv Makabija i Zenita u gostima. Ekipa su koja iziskuje puno poštovanja, imajuveoma dobar tim, dobre mlade i iskusne igrače. Definitivno će se boriti za plej-of. Pre ove utakmice su bili na pobedu od top 8. Ima još da se igra. Bitan je kontinuitet, da budu zdravi, da im se vrati Eron Vajt. Definitivno će Zvezda ići na bolje – kazao je Mirotić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike