Sve zbog Novaka! Barsa pobedila Zvezdu, ali njene košarkaše čeka "kazna"

14.12.2021

21:39

0

Autor: 24sedam

Španski tim slavio sa sedam poena razlike

Sve zbog Novaka! Barsa pobedila Zvezdu, ali njene košarkaše čeka "kazna"
0MET1877 - Copyright MN Press

Košarkaši Barselone bili su uspešni na gostovanju Crvenoj zvezdi u Evroligi. Slavili su sa sedam poena razlike, a meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" gledao je uživo i Novak Đoković. Kada se meč završio, trener Barse Šarunas Jasikevičijus je kroz šalu rekao da će kazniti svoje igrače koji su posle utakmice požurili da se slikaju sa najboljim svetskim teniserom.

- Kaznićemo ih za to. Kada su to uradili? Posle meča. E, onda dobro, neću ih kazniti - kazao je Litvanac, a zatim nastavio svoj "šou"

- Pitajte na srpskom, imao sam previše srpskih trenera, razumem sve.

MN Press
 

Onda se prisetio i anegdote sa Đokovićem.

- Veliki sam Novakov fan, gledao sam njegovu prvu pobedu na Vimbldonu. Tada je bio deo agencije sa kojima sam bio dobar. Odveli su me na teren broj 18 na Vimbldonu i rekli su mi da je taj momak prvi junior na svetu i da će biti dobar. Ispostavilo se da je mnogo bolji nego što su mislili. Mi smo veliki fanovi tenisa - dodao je Jasikevičijus i nastavio o meču.

- Čestitke mojim igračima, ali i navijačima. Znali smo da ćemo ovde imati težak posao. Činilo mi se da smo gubili borbu u fizičkoj igri tokom prvog poluvremena, (Ognjen) Kuzmić nam je naneo mnogo štete, postizali su puno lakih poena. Devet poena posle skokova i pet u tranziciji, što je u utakmici na mali broj poena mnogo. Popravili smo se. Na kraju je ovo bila jedna od onih utakmica iz kojih nekako moraš da se izvučeš. S obzirom kakav nam je raspored, morali smo odmah na avion i okrećemo se narednoj utakmici - zaključio je popularni Šaras.

U narednom meču gostovaće Panatinaikosu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike