Bobi imao najbolje mesto u hali: Trener odlučio da Srbina drži na klupi, Dalas poražen od Bruklina (VIDEO)

08.12.2021

06:23

0

Autor: 24sedam

Donićevih 28 poena nedovoljno da se pobede razigrani Durent i Harden

Bobi imao najbolje mesto u hali: Trener odlučio da Srbina drži na klupi, Dalas poražen od Bruklina (VIDEO)
doncic - Copyright Tanjug/AP

Zauvek će ostati nedoumica zbog čega srpski reprezentativni centar ne dobija šansu kakvu zaslužuje, a to pokazuje kad god provede nešto više vremena na parketu.

U sudaru Bruklina i Dalasa Boban Marjanović nije ulazio u igru odlukom trenera, pa je sa klupe gledao kako njegov tim gubi (102:99).

Uzalud 28 poena, devet asistencija i šest skokova (najbolji strelac meča) Luke Dončića, te 17 poena i 12 skokova Kristapsa Porzingisa, kada su sa druge strani bili raspoloženi Kevin Durent (24 poena, sedam skokova i tri asistencije) i Džejms Harden, koji je ostao za skok kratak za tripl-dabl. Ubacio je "brada" 23 poena, imao 12 asistencija i devet uhvaćenih lopti.

 

 

Upravo je Harden bio meč viner za Netse jer je na 1.24 do kraja majstorski "odradio" Dončića i pogodio za 100:97. Bilo je dovoljno vremena za Dalas, čak i nekoliko otvorenih šuteva, ali Dončić i Hardevej nisu bili precizni.

Pored činjenice da Marjanovića nije bilo u igri, neshvatljivo je i to da Maveriski ispuste 17 poena prednosti koliko su imali u trećoj četvrtini, i tako zabeleže peti vezani poraz u svojoj dvorani.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike