Partizan čeka naporan put do Andore: Zagorac i Avramović pozivaju na oprez

08.11.2021

15:21

0

Autor: Milan Nastić

Crno-bele očekuje možda i najteže gostovanje u dosadašnjem delu sezone

Partizan čeka naporan put do Andore: Zagorac i Avramović pozivaju na oprez
zagorac - Copyright MN Press

Košarkaše Partizana očekuje u sredu (20.00) možda i najteže gostovanje u dosadašnem delu sezone.

Crno-beli idu na noge Andori u 4. kolu Evrokupa i izabranici Željka Obradovića pokušaće da stignu do još jednog trijumfa.

Kapiten Partizana Rade Zagorac ističe da ih očekuje naporan put, jer će morati da menjaju dva aviona i jedan autobus.

- Ne znam koliko će trajati putovanje, ali menjamo dva aviona, plus autobus. To je prvi izazov koji ćemo morati da savladamo, a onda da odigramo i dobru utakmicu. A, pored toga moramo u sve to da ukljućimo i nadmorsku visinu. Što se tiče ekipe, imaju dobar tim, stoje čvrsto na zemlji, nemaju nekih pretnezija da naprave u jednoj sezoni, već prave sistem - poručio je Zagorac.

Kapiten crno-belih osvrnuo se i na igrački kadar Andore, a za njih ove sezone nastupa Mekintajer, koji je igrao za Partizan.

- Neki su došli iz višeg ranga, a neki imaju kontinuitet ovog takmičenja. Mekintajer je jedan od glavnih igrača i sigurno će sa posebnim motivom da igra protiv Partizana. Tu su još Jelinek, Hanu i Noa, koji imaju veliko košarkaško iskustvo - zaključio je Zagorac.  

Aleksa Avramović smatra da se radi o tipičnoj španskoj ekip, sa dosta tračanje i da se nalaze u dobroj seriji.

- Čeka nas teško gostovanje, možda i najteže. Pritom imaćemo dugo putovanje. Andora je tipična španska ekipa, igraju dobru košarku, čak su u njihovoj ligi dobili Huventud i to na gostovanju. Po meni je Hanu njihov glavni igrač. Pravi organizator igre, i kad ekipa stane, on preuzima odgovornost. Onda imaju Jelenika, tu je i Mekintajer, fizički izuzetno jak plej. Sa druge strane, mi znamo naše kvalitete, imamo cilj i idemo ka njemu - istakao je Avramović.  

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike