Sport klub ne diskriminiše - sada nervira "Delije", upropastio i drugi prenos u samo tri dana

22.10.2021

19:21

1

Autor: 24sedam

Opet neverovatna neprofesionalnost televizije koja prenosi najbolje evropske košarkaške lige

Sport klub ne diskriminiše - sada nervira "Delije", upropastio i drugi prenos u samo tri dana
sport klub prekid - Copyright Ilustracija/Profimedia/Wikipedia

Ako ništa drugo, Sport klubu se mora odati priznanje na ravnopravnom tretmanu "večitih" rivala i njihovih navijača, kao i na raznovrsnosti u kvarenju prenosa.

U istoj nedelji u kojoj su navijači Partizana čupali kosu jer nisu mogli da vide kraj utakmice protiv Hamburga na početku Evrokupa, ovaj emiter je ponovo "briljirao": sada je upropastio početak duela Crvene zvezde i Albe u Evroligi!

Ovog puta nije problem bio u kompletnom nestanku signala i odsustvu slike, sada je bio problem sa tonom. Dakle, neko "vodi računa" o raznovrsnosti, prvo slika, sada ton.

Navijači Zvezde mogli su da gledaju početak meča protiv svog velikog dužnika Albe bez tona! To je trajalo oko dva minuta, pa je onda ton uključen, ali ni tu nije bio kraj mukama "Delija". Ton je posle toga uključen, ali nije bio sinhronizovan, već je išao PRE slike!

Valjda su tehničari shvatili koliko to nervira gledaoce njihovog programa, pa su ponovo isključili ton, da bi se stanje stabilizovalo tek sredinom prve četvrtine.

Neko će reći da to nije strašan propust, ali pitajte bilo koga iz televizije – minuti u živom programu su vredniji od zlata i oni su pravo merilo profesionalnosti. Mada, i kad stavimo te stvari po strani – kako gledaoci sada mogu da se opuste i gledaju prenos tima za koji navijaju?

U nedelju dana, odnosno, u samo tri dana, upropašćena su oba prenosa naših najvećih klubova Evropi!

Ko sada može mirno da očekuje prenos sledećeg meča, pogotovo kada se zna da u Srbiji alternativa ne postoji kad su u pitanju Evroliga i Evrokup? Ljubitelji "večitih" osuđeni su na ovakav neprofesionalizam i na konstantni strah od upropaštavanja prenosa.

Podsetimo, poslali smo Sport klubu pitanja o tome šta se desilo posle meča Partizana, ali odgovora nije bilo.

Možda treba da čuju glas navijača?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike