Tata Jokić i beba Ognjena: Ništa ne zna ćerkica, ništa ne znam ni ja! Nov sam, učim iz dana u dan

07.10.2021

07:37

0

Posle "debija" srpski centar pričao o roditeljstvu

Tata Jokić i beba Ognjena: Ništa ne zna ćerkica, ništa ne znam ni ja! Nov sam, učim iz dana u dan
Copyright Profimedia.rs

Zaigrao je i Nikola Jokić. Prvu predsezonsku utakmicu Denvera je propustio jer mu je dato malo više vremena da uživa sa nedavno rođenom ćerkicom.

Odmah je pokazao šta zna i ume, kako na parketu, tako i van njega, a dabl-dabl (17 poena i deset skokova) za nepunih 16 minuta na parketu je pokazatelj da se uželeo utakmica. Poraz Denvera od Golden Stejta ionako je nebitan jer se nije radilo o takmičarskom meču.

Nakon svog prvog meča Jokić je za RTS najmanje pričao o utakmici. Njegove misli su sa ćerkicom Ognjenom. Nakon čestitke za rođenje deteta i pitanja kako je otići na utakmicu sada kada je kod kuće i beba, srpski centar je, u svom stilu, odgovorio:

- Hvala ne čestitkama. Ne kaže još ništa, ne razume. Možda mi je sad tako lakše da odem kada ni ne zna. Možda me se i ne seća. Ko zna... Nov sam u svemu, učim iz dana u dan. Biću malo više kući, pa ću možda naučiti nešto novo.

Foto: Ivica Veselinov/MN PRESS
 

 

Pored odlične partije primećen je i srdačan pozdrav sa Dejanom Milojevićem, asistentom u Golden Stejtu, trenerom koji ga je vodio tri godine u ekipi Mege, pre nego što je Jokić otišao u NBA.

- Dekija dobro poznajem, on je prijatelj na neki način. On je u užem krugu ljudi koji su mi mnogo pomogli. Uvek ima mesta u mom srcu. Mnogo je zaslužan za moju karijeru. Nas dvojica se čujemo tokom sezone. Drago mi je što ću ga sad viđati malo više ove godine i u narednim godinama - zaključio je naš košarkaš.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike