Liga silovatelja? Uhapšen još jedan igrač Premijer lige zbog navodnog napada!

07.10.2021

06:48

0

Autor: 24sedam

Ovo je treći ovakav slučaj ove sezone, šta se ovo dešava?

Liga silovatelja? Uhapšen još jedan igrač Premijer lige zbog navodnog napada!
lisice5 - Copyright Pixabay

Opet seksualni skandali u Premijer ligi! Jedan igrač Brajtona uhapšen je pod sumnjom za seksualni napad i ostao je u policijskom pritvoru.

Njegovo ime ne može biti saopšteno iz pravnih razloga, ali se navodi da je u svojim dvadesetim godinama. On je uhapšen u noćnom klubu u Brajtonu u ranim jutarnjim časovima u sredu.

Uhapšen je i čovek u svojim četrdesetim.

- Dvojica muškaraca, jedan u četrdesetim, jedan u dvadesetim, obojica iz Brajtona, uhapšena su nakon što je jedna žena prijavila da je bila seksualno napadnuta u jednom objektu u Brajtonu, u sredu u ranim jutarnjim časovima (6. oktobar). Žrtva dobija specijalističku podršku od nadležnih – navela je lokalna policija.

Iako se ime ne navodi, engleski tabloidi javljaju da je u pitanju Iv Bisuma, jedan od najboljih igrača Brajtona, za koga su zainteresovani brojni veći klubovi. On jeste priveden u sredu ujutru, ali nije objavljeno zbog čega:

Klub se ubrzo oglasio:

- Brajton i Houv Albion je svestan da jedan od njegovih igrača pomaže policiji u istrazi o navodnom prekršaju. Ovo je stvar pravnog procesa i klub je zato u nemogućnosti da trenutno dalje komentariše ovaj slučaj.

Ovo je čak treći slučaj navodnog seksualnog nasilja u Premijer ligi ove sezone. U julu je Gilfi Sigurdson iz Evertona uhapšen zbog navodnih seksualnih radnji nad maloletnim licem. Potom je krajem avgusta Benžamin Mendi iz Mančester sitija uhapšen pod sumnjom za četiri silovanja i jedan seksualni napad.

Sigurdson bi trebalo da ostane u pritvoru do 16. oktobra. Mendiju je suđenje zakazano za 24. januar 2022.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike