Priznanje za najboljeg: Sferopulosu nagrada za triplu krunu

30.06.2024

10:08

0

Grčki trener preporodio Crvenu zvezdu

Priznanje za najboljeg: Sferopulosu nagrada za triplu krunu
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Ovog vikenda u hali "Aleksandar Nikolić" održava se tradicionalna košarkaška klinika "Dušan Ivković", koja okuplja veliki broj domaćih trenera i onih spremnih od njih da uče. Tim povodom, Udruženje košarkaških trenera Srbije iskoristilo je priliku da nagradi šefove struka koji su u minuloj sezoni ostvarili zavidne uspehe u domaćim takmičenjima.

Od trenera muških selekcija nagrade su dobili: Janis Sferopulos iz Crvene zvezde (pobednik Kupa "Radivoja Koraća", prvak AdmiralBet ABA lige i Superlige Srbije), Vladimir Jovanović iz Spartaka (prvak ABA 2 lige), Miloš Isakov-Kovačević iz Vojvodine (prvak KLS), Marko Boltić iz BKK Radničkog (prvak Druge muške lige Srbije), kao i Vladimir Đorđević, Miljan Marjanović, Pavle Trifunović, Vladimir Jojić, Igor Radivojević, Velid Hadžerić, Predrag Mušicki, Igor Jozić, Mihailo Ljubinac, Aleksandar Jovanović, Dušan Nikolić, Bojan Simanić i Dragoljub Avramović.

Od trenera ženskih selekcija nagrade su dobili: Milan Vidosavljević iz Mege (osvajač Kupa Milana Cige Vasojevića i prvak Srbije), Dragiša Stamenković iz ŽKK Ras (prvak Druge ženske lige Srbije), kao i Igor Petričević, Jelena Stošić, Teodora Marunkić i Nikola Čolić. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike