Obradović najavljuje još jači Partizan: Napravićemo dobar tim - Mijailović i Savić daju sve od sebe!

24.06.2024

10:58

0

Veliki planovi za narednu sezonu

Obradović najavljuje još jači Partizan: Napravićemo dobar tim - Mijailović i Savić daju sve od sebe!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Trener Partizana Željko Obradović prisustvovao je kongresi evroligaških trenera koji se održao u Atini. Najtrofejniji evropski stručnjak prokomentarisao je titulu Panatinaikosa u Evroligi, kao i stanje u crno-belom timu.

- Nije to do Obradovića ili Itudisa, to je do porodice Janakopulos i svih oko kluba. Atmosfera u OAKA dvorani je bila neverovatna ove sezone i zaslužili su da budu šampioni Evrope, igrali su sjajno, imali su novi tim, novog trenera, čestitam im od srca jer su stvarno napravili nešto posebno. Na početku im nije bilo lako, ali bilo je pitanje vremena, stekli su poverenje jedni u druge do kraja sezone, sve je to stiglo u najboljem momentu sezone.

Profimedia
KK Panatinaikos

Velika su nagađanja oko novog tima Partizana za sledeću sezonu, Evroliga je potvrdila da će crno-beli igrati i naredne sezone u društvu najboljih.

MN Press
 

- To je nešto na šta sam jako ponosan prošle sezone, imali smo uvek punu dvoranu. Mi smo tim koji se pratio ne samo u Evroligi, već u čitavom svetu. Imali smo više gledalaca nego iko drugi. To znači da su oni uvek sa nama i siguran sam da će nastaviti da podržavaju ekipu. Napravićemo dobar tim, iako sada nemamo mnogo igrača u našem rosteru, ali siguran sam da ćemo predsednik Ostoja Mijailović, Zoran Savić, naš sportski direktor i ja sa stručnim štabom uraditi sve što je potrebno kako bi Partizan bio na tom nivou na kojem svi želimo da bude - istakao je Obradović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike