Sferopulosova konferencija nikad kraća! Pričao o sudijama i Partizanu, a onda napustio salu

03.06.2024

23:07

0

Autor: 24sedam

Zvezda je pobedila u veoma neizvesnoj utakmici finalne serije Superlige

Sferopulosova konferencija nikad kraća! Pričao o sudijama i Partizanu, a onda napustio salu
Copyright Printscreen/TV Arena sport

Košarkaši Crvene zvezde su došli do prve pobede u finalnoj seriji Superlige pošto su kao domaćin pobedili Partizan sa jednim poenom razlike. Konferencija trenera crno-belih, Željka Obradovića je malo duže trajala, dok je njegov kolega Janis Sferopulos bio kraći u izlaganju.

Ali je bio nezadovoljan suđenjem trojke Jovičić-Obrknežević-Jevtović.

- Čestitam igračima na današnjoj pobedi, ovo je bila važna utakmica za nas. Tu sam deset meseci, svi znaju kakav je moj stav od dolaska u Crvenu zvezdu. Uvek sam ukazivao poštovanje prema ligi, navijačima i sudijama. Do sada nisam pričao o bilo čemu drugom osim o košarci.

Nažalost, Partizan je uspeo da nakon dva-tri meseca pričanja o sudijama dovede večeras do situacije u kojoj trojica sudija nisu imala isti kriterujem. Potrebno nam je veće poštovanje sudija. I mi možemo da pričamo o suđenju, jer moramo da branimo svoj tim. I mi možemo da napadamo sudije - kazao je Grk, a zatim napustio konferenciju.

Tako da su novinarska pitanja izostala.

Printscreen/TV Arena sport
 

Pre toga je pored njega bio i Dejan Davidovac.

- Možda nismo bili u najjačim rosterima, ali smo odigrali dobru utakmicu i mi i oni. Svakako jako bitna pobeda za nas, idemo dalje... Ja volim da igram ovakve utakmice bez obzira da li je Partizan rival ili neko drugi. U drugom poluvremenu smo imali dobru odbranu i to je generalno presudilo ovaj meč - kazao je Davidovac uz konstataciju da je ovaj derbi imao neizvesnu završnicu.

- Teško je igrati protiv Partizana, derbi ne zavisi samo od nas. Detalji odlučuju, tako je bilo više puta, bez obzira u kojim sastavima su ekipe.

Naredna utakmica na programu je u sredu kada će Partizan biti domaćin. I ako bude bilo potrebe, treći odlučujući meč biće odigran u subotu, a crveno-beli će biti domaćin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike