Košarkašice u punom ritmu, završene pripreme na Zlatiboru! Ekipa je sada još povezanija, ciljevi su ispunjeni!

24.06.2024

11:23

0

Naše "lavice" nastavljaju sa radom u Beogradu, slede mečevi u Belgiji i Francuskoj pre OI

Košarkašice u punom ritmu, završene pripreme na Zlatiboru! Ekipa je sada još povezanija, ciljevi su ispunjeni!
Copyright MN Press

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Srbije završila je visinski deo priprema, koji je u prethodne dve nedelje obavljala na Zlatiboru, saopštio je danas KSS. 

Izabranice Marine Maljković vratile su se u Beograd, a košarkašice Srbije u nastavku priprema očekuju prijateljski mečevi u Belgiji i Francuskoj uoči Olimpijskih igara.

- Zlatibor je i ove godine naša baza za sticanje snage. To je mesto gde radimo mnogo na fizičkoj pripremi, ali isto tako i na detaljima naše igre. Smatram da smo u ove dve nedelje uspele da se još više povežemo, ali i da ispravimo greške koje su bile vidljive na početku priprema u Vršcu. Sve devojke su radile maksimalno i verujem da smo ispunili očekivanja i da smo uradile sve što je bilo zacrtano u planu na početku - izjavila je srpska reprezentativka Nadija Smailbegović.

Košarkašice Srbije su na Zlatiboru odigrale dve pripremne utakmice protiv Turske. Srbija je ostvarila dve pobede, 79:72 i 83:80. Košarkašice Srbije će na OI igrati u grupi A protiv Španije, Kine i Portorika. Srbija će u prvom kolu, 28. jula igrati protiv Portorika. OI će biti održane od 26. jula do 11. avgusta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike