Panter otišao iz Partizana: Ovo je poruka za Grobare, Obradovića, saigrače... (FOTO)

18.06.2024

11:08

0

Autor: D. N.

Posle tri sezone, otišao je "Kep"

Panter otišao iz Partizana: Ovo je poruka za Grobare, Obradovića, saigrače... (FOTO)
Kevin Panter i Vensan Poarije - Copyright MN Press

Kevin Panter je i zvanično napustio Partizan, mada se još (zvanično) ne zna u kojem će klubu nastaviti karijeru. Posle tri sezone u redovima kluba iz Humske, usledio je i rastanak. Kao i oproštajno pismo.

- Protekle tri godine sa Partizanom bile su izazovne, ali i neverovatne, i kroz i sjajne i teške trenutke, zahvalan sam na onome što je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu. Ljudima, a posebno deci i mladim košarkašima, nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe - napisao je Panter na Instagramu i nastavio sa pohvalama na račun ekipe, kao i navijača.

- Saigračima tokom protekle tri godine, volim vas sve. Podelili smo divne uspomene i izgradili snažne odnose koji će trajati zauvek. Trenerskom osoblju, bili ste najbolji od prvog dana. Od kada sam stigao u Beograd, pomagali ste mi na svaki mogući način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KP (@kpjunior_)

Grobarima - najboljim navijačima na svetu, hvala vam na neverovatnoj podršci. Bili ste uz nas i u usponima i u padovima, bez obzira na sve. Fizioterapeutima, hvala vam što ste uvek bili tu za tim i za sve koji su trebali pomoć. Zahvalan sam na svemu što ste svakodnevno davali. Klubu Partizan, hvala vam što ste mi tri godine činili dom. Uvek ćete biti u mom srcu.

Posebno mesto u poruci na rastanku dobio je i trener, Željko Obradović:

- Treneru Obradoviću, nakon moje prve godine u Partizanu učinili ste me kapitenom. Verovali ste u mene i verovali u mene. Izuzetno sam zahvalan na našem odnosu i na vama.

Partizane, hvala ti! Kep 7 - zaključio je u pismu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike