Šou na Instagramu zbog Marinkovića i Partizana: Evroliga na srpskom jeziku oduševila Grobare i najavila Vanjinu najbolju sezonu u karijeri!

17.06.2024

14:22

0

Urnebesno

Šou na Instagramu zbog Marinkovića i Partizana: Evroliga na srpskom jeziku oduševila Grobare i najavila Vanjinu najbolju sezonu u karijeri!
Copyright Profimedia/Ilustracija

Srpski reprezentativac Vanja Marinković se posle pet godina vratio u Partizan. Nekadašnji kapiten crno-belih potpisao je dvogodišnji ugovor, a transfer je na urnebesan način ispratila Evroliga.

Naime, na zvaničnom Instagram profilu elitnog takmičenja pojavila se objava o Vanjinom preslasku u redove Parnog valjka, uz komentar koji je izazvao na hiljade reakcija.

- Ajde Vanja 13.5+ - jasno aludirajući na njegovu kladioničarsku granicu u broju poena po meču prethodne sezone. 

Evroliga je tako poželela srpskom beku najbolju sezonu u karijeri, bar što se tiče elitnog takmičenja.

Instagram printscreen/euroleague
 

Prošle sezone Marinković je dresu Baskonije prosečno beležio 11 poena po utakmici uz 38 odsto uspešnosti pri šutu za tri poena, te 2,5 skoka i 1,5 asistencija.

 

 

Podsetimo, Vanja Marinković je dres Partizana prvi put zadužio još kao 14-godišnjak, 2011. Pri prvom timu je bio od 2013. do 2019, osvojio titulu prvaka Srbije 2014, dva Kupa Radivoja Koraća. Zatim je otišao u Valensiju, da bi u poslednje tri sezone nosio dres Baksonije u kojoj se profilisao kao jedan od najboljih evroligaških bekova.

Bonuis video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike