Smit otkrio šta se desilo na parketu Arene nakon prekida: Bio sam zbunjen, potpuno ludo!

09.06.2024

12:43

0

Autor: A. S.

Na takve situacije niko nije imun

Smit otkrio šta se desilo na parketu Arene nakon prekida: Bio sam zbunjen, potpuno ludo!
Džejlen Smit - Copyright MN Press

Šta se desilo u drugoj utakmici finala KLS-a i dalje nije jasno navijačima crno-belih. Partizan je bez pobede i majstorice ostao službenim rezultatom, nakon mnogo drame i buke.

Jedan od retkih iz tabora crno-belih koji je bio prisutan u Areni i nakon prekida i kada su se na parket vratili košarkaši Crvene zvezde je Džejlen Smit, koji je u razgovoru za Mozzart sport otkrio šta se to dešavalo.

Smit se na parketu pojavio u civilu, dok su se crveno-beli zagrevali za nastavak duela. Tada mu je rečeno da Partizan ima 15 minuta da se pojavi i igra ili će crveno-beli trijumfovati.

- Bio sam zbunjen, iskreno. Izašao sam u civilu, kao što si video. Onda su mi prišli i rekli mi da ostanem, ali veći deo ekipe je već otišao svojim kućama. Tada sam pitao šta se dešava i objasnili su mi da se Zvezda vraća na teren, da se utakmica nastavlja. Ništa mi nije bilo jasno. Izašao sam na parket, video da su i sudije tu. Morao sam da se vratim u svlačionicu, ali tada sam shvatio da se niko neće vratiti da igra utakmicu. Posle toga sam i ja otišao, jer nisam znao šta mogu da učinim - rekao je Smit u razgovoru za Mozzart sport i dodao:

- Kada sam otišao kući, čekao sam nekog da mi se javi, da mi kaže da se vratim nazad u Arenu da završimo utakmicu, da igramo ponoćnu košarku. I dalje ne shvatam šta je bila svrha svega što se dogodilo. Potpuno je ludo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike