Lazić u civilu podigao šampionski pehar! Crveno-beli proslavili titulu na nesvakidašnji način! (FOTO/VIDEO)

06.06.2024

20:47

0

Autor: A. Š.

Dan posle prekinutog drugog meča finala plej-ofa košarkaši kluba sa Malog Kalemegdana dobili odličja

Lazić u civilu podigao šampionski pehar! Crveno-beli proslavili titulu na nesvakidašnji način! (FOTO/VIDEO)
Copyright Bane T. Stojanovic/ATAImages

Svašta smo viđali u srpskoj košarci prethodnih godina, ali još nismo bili u prilici da prisustvujemo podizanju šampionskog pehara igrača odevenih u civilnoj opremi. Priliku da „uđu u istoriju“ dobili su košarkaši Crvene zvezde, koji su večeras u dvorani Pionir primili odličja za odbranjeni srpski tron.

Podsetimo, Lazić i drugovi su u sredu uveče, početkom treće deonice, napustili parket Arene tokom prekida koji je nastao usled horskog vređanja sa tribina supruge predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića.

Posle sijaset oprečnih informacija koje su potom usledile, na koncu su se izabranici Janisa Sferopulosa, kao i arbitri meča vratili na parket prazne Arene, a kada se u predviđenom roku na terenu nisu pojavili košarkaši Partizana meč je završen i u četvrtak ujutru registrovan službenim rezultatom (20:0).

Nekoliko stotina navijača večeras se okupilo na tribinama beogradskog hrama košarke kako bi pozdravili nove stare šampione Srbije, koji su šampionski pehar podigli bez prve zvezde tima Miloša Teodosića koji se nije pojavio na dodeli medalja i pehara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike