Davidovcu se ne dopada kraj borbe za srpski tron: Da sam se ja pitao ne bi se tako završilo!

06.06.2024

22:38

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac ponosan na sve što su crveno-beli postigli ove sezone

Davidovcu se ne dopada kraj borbe za srpski tron: Da sam se ja pitao ne bi se tako završilo!
Dejan Davidovac - Copyright MN Press

Osvojili su košarkaši Crvene zvezde još jednu triplu krunu, ali je na poslednjoj mala mrlja ostala zbog toga što je bitka za srpski tron okončana za zelenim stolom. Iako za to nisu odgovorni oni koji bi trebalo da budu u centru pažnje, pojedinci ne kriju da im ne prija to što je druga utakmica finala plej-ofa Superlige između Partizana i Crvene zvezde prekinuta i okončana službenim rezultatom.

- Da sam se ja pitao ne bi se tako završilo, ali nisam mogao da utičem na to. U svakom slučaju mislim da smo ove sezone više pokazali od Partizana u većini utakmica i da zasluženo slavimo – rekao je za Tanjug košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac, dodavši da mu je drago što je klupska sezona završena pa će sada iskoristiti priliku da ode na more, kako bi napunio baterije za početak priprema za Olimpijske igre u Parizu.

- Izgurali smo sezonu na pravi način, osvojili tri trofeja i čestitam ekipi na tome.

Davidovac je u četvrtak uveče, na dodeli medalja i pehara u dvorani „Aleksandar Nikolić“ poneo priznanje za najkorisnijeg igrača finalne serije doigravanja za trofej Superlige.

Zvezdin kapiten Branko Lazić istakao je da su on i saigrači zasluženo osvojili trofej Superlige.

- Mi smo i dalje šampioni Srbije, a drugi mogu samo da omalovažavaju ili šta god. Piše se da smo mi ove sezone osvojili tri trofeja - rekao je Tanjugu Lazić, kojem je ovo 25. trofej u dresu Zvezde.

Na pitanje da li će se više pamtiti 7:0 ili 8:0 protiv večitog rivala ili trofeje iskusni bek je rekao da se pamte samo trofeji.

- Trofeji se broje, ko se sada seća nekih pobeda, ali titule ostaju - istakao je Lazić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike