Srbija i Amerika u finalu OI, pa da se rokaju! Dragić veruje u orlove, Jokića i Topića - Najbitnije je da ima m*da!

30.05.2024

09:01

0

Autor: A. S.

Slovenac oduševljava predviđanjima

Srbija i Amerika u finalu OI, pa da se rokaju! Dragić veruje u orlove, Jokića i Topića - Najbitnije je da ima m*da!
Goran Dragić - Copyright Profimedia

Legendarni Goran Dragić od momenta kada je okončao igračku karijeru, radi na pripremi oproštajnog meča. U međuvremenu, postao je full-time tata, prati sve što se dešava pod obručima ičvrsto veruje da nije došlo do raspada Jugoslavije, ekipa sastavljena od igrača te države, mogla bi da savlada i Amere.

U velikom i emotivnom razgovoru za Sportal, Srbin rođen u Sloveniji je govorio o brojnim zanimljivim detaljima neverovatne karijere, a dotakao se i meča Srbije i Amerike na Olimpijskim igrama, kao i mladog Nikole Topića, koga prati pola Evrope.

- Ispratio sam ga malo, video sam da lepo igra i da ima sve. Najbitnije je da ima mu*a, ne plaši se nikoga i mislim da će imati lepu karijeru u NBA. Sad, zavisi, ja mu želim sve najbolje, da bude bez povreda da raste i da ima lepu budućnost. Još jedan igrač koji može da pomogne Srbiji i mislim da Kari nema lak posao, da izabere igrače i koga će da vodi i kako će da napravi sistem za sve igrače - rekao je Dragić za Sportal.

Dugogodišnji NBA igrač smatra da će Srbija moći da se nosi sa Amerikancima u prvom meču na Olimpijskim igrama, ukoliko bude igrao Nikola Jokić.

- Može. Prvo, imaš ovde Jokića kog niko ne može da zaustavi u onom rosteru. Entoni Dejvis, videli smo, igrali su protiv Lejkersa, imao je puno problema sa Jokarom. Kada imaš Jokića u svom timu, uvek možeš da pariraš najboljima. Imaš Gudurića koji je igrao u NBA, imaš Bogdana koji igra na velikom nivou ovde. Onda, Micić je sad u NBA, nekako je prošao prvu godinu. Onda shvati da može da igra. Jović. To su svi igrači koji non-stop igraju protiv ovih igrača koji će da nastupe za Ameriku. Tako da ja mislim da imate dobre šanse da možete parirati. Samo da budu svi zdravi, bez povreda i da gledamo meč koji je poput "gejm 7". Bilo bi lepo da se nađu u finalu, pa da se rokaju - iskreno je naveo Dragić i dodao da veruje da su Ameri uzeli Džoela Embida upravo zbog Jokića:

- Pa da, mislim je to želja da se pojača. Znaš, pogotovo ovde u Americi ove NBA ekipe, oni sve gledaju. Znaš, oni gledaju u budućnost. Možemo da dobijemo Lejkerse i Finiks, ali onda ako dobijemo Denver, nemamo igrača koji može da zaustavi Jokića. Znaš, onda se to gradi za budućnost. Dovedeš Entonija Dejvisa, sad Amerikanci, treba nam još jedan možda da zaustavi Jokaru. "Hajde Embid dođi", tako oni gledaju to. Pogotovo on, on je Amerikanac, on je išao ovde u školu i živi ovde. Da, biće zanimljivo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike