Jokićev trener zabrinuo Srbiju, pitali ga za Olimpijske igre, on ponavljao jednu reč!

24.05.2024

09:06

0

Autor: A. S.

Pitanje je u kom sastavu će Srbija biti u Parizu

Jokićev trener zabrinuo Srbiju, pitali ga za Olimpijske igre, on ponavljao jednu reč!
Nikola Jokić - Copyright Profimedia/SOPA Images Limited/Alamy Live News

Najbolji košarkaš NBA lige, Nikola Jokić zabrinuo je naciju izjavom o nastupu na Olimpijskim igrama.

Nakon što je Denver eliminisan u polufinalu Zapadne konferencije od Minesote, Jokić je na temu igranja na Olimpijskim igrama rekao da mora da razmisli. U javnosti su se potom pojavile razne spekulacije, a sada se o svemu oglasio i njegov trener Majk Meloun.

Trener Nagetsa je istakao da ne zna konačnu odluku svog centra, ali u njemu ima nade da će Srbija igrati bez ponajboljeg igrača.

- Dolaze Olimpijske igre u Parizu i nisam još siguran kakva je njegova konačna odluka o igranju tamo, ali ako bude igrao, to je samo još veća 'kilometraža' na njegovom telu - poručio je trener Denvera i uporno ponavljao priču o umoru igrača:

- Neko mi je rekao da je Jokić u poslednjih pet-šest sezona drugi u NBA ligi po odigranim minutima uz Tejtuma, što je mnogo minuta za visokog igrača. Moraćemo da budemo pametniji što se tiče nekih stvari i da se pobrinemo da kada dođe u plej-ofu da može da igra svoju najbolju košarku, ali ne samo on. Pogledajte sedmi meč, nije Jokić bio najiscrpljeniji, mnogo smo tražili od Gordona, Kaldvel-Poupa, Portera...

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike