Goran Dragić otkrio nešto što dosad niko nije znao! Pregovaramo, znaće se za nekoliko dana!

13.07.2023

17:39

0

Autor: A. Š.

Iskusni slovenački as medijima u domovini pričao o planovima za nastupajuću sezonu i detalju koji mu je obeležio prošlu

Goran Dragić otkrio nešto što dosad niko nije znao! Pregovaramo, znaće se za nekoliko dana!
Goran Dragić - Copyright Fiba.basketball

Podigao je Goran Dragić mnogo prašine kada se pojavio u beogradskoj Areni na majstorici polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige između Partizana i Cedevite Olimpije. Kratki predah u NBA ligi iskusni slovenački as je iskoristio kako bi uživo pružio podršku bratu Zoranu, ali i da se lično uveri u sve ono što je mesecima unazad pisano po evropskim i svetskim medijima o atmosferi koju u najvećoj dvorani na Balkanu prave navijači Partizana.

Doskorašnji reprezentativac Slovenije otišao je pun utisaka iz Arene uz želju da se još jednom vrati u Beograd i pogleda uživo večiti derbi koji su Partizan i Zvezda igrali u finalu doigravanja regionalnog takmičenja.

Poslednjih dana jedan od najboljih košarkaša današnjice sa prostora ex-Ju nalazi se u Laškom, gde fondacija koja nosi njegovo ime već devetu godinu organizuje košarkaški kamp za decu. I dok se Dragić druži sa oko 140 mališana, po košarkaškim kuloarima se ispredaju razne priče o tome gde će nastaviti karijeru. A on ima samo jednu želju…

- Želim u Majami… Moj dom je tamo, moja deca tamo idu u školu – prenosi Dragićeve reči slovenački portal „Ekipa24“.

- Iza mene je teška sezona. Igrao sam dobro do polovine, a onda se desila povreda kolena. Posle sam imao i operaciju. To niko ne zna, pa – sad znate.

Otkriva sjajni organizator igre i da bi sve uskoro trebalo da bude poznato.

- Čekamo da se razvije NBA tržište. Glavno pitanje sada je gde će Damijan Lilard. Kada se to reši, otvoriće se za druge igrače. Trenutno smo u pregovorima sa nekoliko klubova, vest će izaći za nekoliko dana – istakao je Goran Dragić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike