Ima li Zvezda razloga za brigu? Sferopulos otkrio zbog čega protiv FMP-a nije bilo Gedraitisa!

24.05.2024

23:41

0

Autor: A. Š.

Trener crveno-belih hvalio Pantere za prikazano u Pioniru

Ima li Zvezda razloga za brigu? Sferopulos otkrio zbog čega protiv FMP-a nije bilo Gedraitisa!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Crvena zvezda nije dozvolila iznenađenje na startu borbe za odbranu nacionalnog trona. Samo nekoliko dana pošto su se vratili na jadranski presto, crveno-beli su u dvorani Pionir savladali FMP u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije (97:87).

- Nije bilo lako nakon osvojenog trofeja u ABA ligi pre četiri-pet dana da budemo mentalno spremni da igramo tešku utakmicu. FMP je došao da se bori i pravi nam probleme - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos posle meča.

- Bilo je velike razlike na početku, ali su uspeli da se vrate. Bilo je to normalno za mene, bore se, imaju dobre igrače, četvorica su bili dvocifreni. U drugom poluvremenu smo igrali bolje i u napadu i u odbrani i mislim kako se utakmica kretala zaslužili smo da pobedimo. Utakmica je gotova, idemo na sledeći meč - rekao je Sferopulos dodavši da Rokas Gedraitis nije igrao zbog lakše povrede kolena.

- Kad se sve sabere, na osnovu procenata i našeg šuta, mislim da smo imali veoma dobru utakmicu - naglasio je Sferopulos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike