Zvezda objavila s kim napada treći trofej u sezoni: Očekivana trojica otpala, ekipi priključeni mladi i dvojica maloletnih

23.05.2024

15:24

0

Autor: P.K.

Teško da bi bilo ko šta mogao da odabere drugačije nego Sferopulos

Zvezda objavila s kim napada treći trofej u sezoni: Očekivana trojica otpala, ekipi priključeni mladi i dvojica maloletnih
Igrači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Crvena zvezda je objavila sastav za Superligu Srbije, a njen protivnik u polufinalu je FMP. Domaće prvenstvo dozvoljava igranje četvorice stranaca, ali nije bilo baš teško pogoditi ko će biti "precrtan".

Janis Sferopulos se odlučio za Jaga dos Santosa, Rokasa Gedraitisa, Džoela Bolomboja i Treja Tomkinsa.

U timu nema Majka Tobija, kao ni Fredija Gilespija i Džavontea Smarta. Teško da se bilo ko ne bi složio sa ovim izborom.

Odlazak pomenute trojke omogućio je prostor za nova lica, naravno, iz omladinskog pogona. Na prvom mestu to se tiče 18-godišnjeg plejmejkera Relje Radovanovića, ali i momaka koji su još maloletni - Andreja Kostića i Stefana Marjanovića.

Kostić je bek rođen 2006. godine, a već je debitovao za seniorski tim na ovogodišnjem Kupu Radivoja Koraća, gde je oduševljeno izjavio da u Miloša Teodosića "gleda kao u Boga".

Marjanović je godinu mlađi i visok je impresivnih 210 centimetara. U Zvezdu je stigao prošlog septembra i predstavljen je kao "jedan od najtalentovanijih centara Evrope". Ovo je idealna prilika za navijače da se uvere u kvalitete budućnosti kluba.

Posebno zbog toga što se na spisku našao i mladi Nikola Topić, uprkos povredi koju je zadobio u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige protiv Partizana.

Zvezda napada treći trofej u sezoni u ovom sastavu: Stefan Lazarević, Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Branko Lazić, Džoel Bolomboj, Dalibor Ilić, Nemanja Nedović, Rokas Gedraitis, Jago dos Santos, Nikola Topić, Trej Tompkis, Relja Radovanović, Andrej Kostić, Stefan Marjanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike