Batler razbesneo legendarnog Peta Rajlija: Bolje drži usta zatvorenim!

06.05.2024

22:09

0

Autor: A. Š.

Prva zvezda Majamija ozbiljno je naljutila predsednika franšize zbog komentara u medijima

Batler razbesneo legendarnog Peta Rajlija: Bolje drži usta zatvorenim!
Džimi Batler - Copyright Profimedia

Sezona za Majami završena je u prvoj rundi plej-ofa, a odjeci tog rezultata i dalje su veoma snažni. Navijači su verovatno zabrinuti, a deluje i s razlogom, jer je prvi čovek Hita Pet Rajli prilično ljut na najveću zvezdu tima Džimija Batlera.

Razlog su istupi u javnosti sjajnog košarkaša, koji zbog povrede nije mogao da pomogne saigračima u doigravanju protiv Bostona (4:1).

Batler je nedavno izjavio kako bi Majami pobedio Boston da je on bio zdrav, što se nimalo nije dopalo legendarnom strategu iz čijeg se izlaganja može zaključiti da ni Batlerova pozicija u Majamiju nije više sigurna.

- Kada je to rekao, zapitao sam se da li Džimi „troluje“ ili je ozbiljan. Ako ne igrate protiv Bostona ili Niksa trebalo bi da držite usta zatvorenim – kazao je Rajli, pa se osvrnuo na potencijalni produžetak saradnje sa Batlerom.

- Ne moramo to da radimo još godinu dana. Razgovaraćemo interno. Razmotrićemo ulazak u takvu vrstu obaveze i onda ćemo odlučiti. Nismo još doneli odluku o tome niti ozbiljnije razgovarali na tu temu. To je nešto o čemu moramo da razmislimo na osnovu mnogo faktora – rekao je Rajli i dodao da će promena biti, ali sigurno ne epohalnih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike