Majami se nikada ne predaje: "Vrelina" šokirala Boston, Joviću falio skok za dabl-dabl! FULL HD(VIDEO)

25.04.2024

07:08

0

Sve najzanimljivije detalje pogledajte na 24sedam

Majami se nikada ne predaje: "Vrelina" šokirala Boston, Joviću falio skok za dabl-dabl! FULL HD(VIDEO)
Copyright Tanjug/AP

Prvo veće iznenađenje u ovosezonskom NBA plej-ofu videli smo u TD Gardenu. Naime, košarkaši Majamija savladali su kao gosti Boston sa 111:101.

Iako lišen usluga povređenih Džimija Batlera i Terija Rozira, pa samim tim možda i s pravom otpisan od strane mnogih, tim Erika Spolstre je partijom protiv najbolje ekipe Istočne konferencije demonstrativno poručio ostatku NBA lige da ga nikada ne treba otpisivati. 

Najzaslužniji za brejk bili Tajler Hiro sa 24 poena, 14 asistencija i pet skokova, te Kejleb Martin i Bem Adebajo sa po 21 ubačenim poenom i deset uhvaćenih lopti. Nikola Jović ponovo je ostavio odličan utisak. Srpski reprezentativac je za 25 minuta na parketu zabeležio 11 poena (4/5 šut iz igre), devet skokova, šest asistencija, tri ukradene lopte i jednu blokadu.

U poraženom timu prednjačili su Džejlen Braun sa 33 poena i Džejson Tejtum sa 28, s tim da su obojica izgubili po tri lopte. Ipak, ponajviše je podbacio Kristaps Porzingis, koji je meč završio sa šest poena i samo jedan pogođen šut iz igre od devet pokušaja...

NBA plej-of

Boston - Majami 101:111

/Braun 33 - Hiro 24/

Oklahoma - Nju Orleans 124:92

/Gildžus-Aleksander 33 - Valančijunas 19/

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike