Pogledajte kako je Jokić ponovo nadmudrio Lejkerse! Somborac je posebna liga! (VIDEO)

23.04.2024

07:29

0

Autor: A. S.

Odbrana za srpskog centra ne postoji

Pogledajte kako je Jokić ponovo nadmudrio Lejkerse! Somborac je posebna liga! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Upisali su Denver Nagetsi dve pobede na startu plej-of serije sa Los Anđeles Lejkersima, a Nikola Jokić je u oba susreta prikazao sjajnu partiju.

Gotovo da se od Srbina drugačije ne očekuje, lestvice je podigao visoku i niko mu ništa ne može. Iz meča u meč juri i ruši svoje rekorde, a protivnici odavno spremaju posebne odbrane za njega i u većini slučajeva nemaju uspeha.

Lejkersi ni noćas nisu uspeli da sačuvaju i neutrališu Somborca. Nikola je na parketu proveo 41 minut i postigao 27 poena, uz 20 skokova i 10 asistencija. Tako je stigao do još jednog-tripl dablu, naravno, ponovo su na njegovom repertoaru bili predivni potezi, u kojima možete uživati:

A pogledajte i izdvojeno, kako je nadmudrio Entonija Dejvisa na nešto više od dva minuta do kraja meča, kada je pogodio koš izuzetne važnosti za rezultatski povratak u meč, a potom i primorao Amerikanca da napravi faul.

Ali ono što je i Jokiću i Nagetsima važnije, upisana je nova pobeda i to dvojkom Džamala Mareja u poslednjim sekundama, 101:99, pa se serija seli u Kaliforniju sa 2:0.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike