Jokić je najbolji košarkaš koga sam gledao! Amerikanac Džokera stavio ispred Džordana i Lebrona, pa zbog Srbina izazvao gnev svojih!

22.04.2024

09:13

0

Autor: A. S.

Samo je bio iskren

Jokić je najbolji košarkaš koga sam gledao! Amerikanac Džokera stavio ispred Džordana i Lebrona, pa zbog Srbina izazvao gnev svojih!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Pohvale na račun Nikole Jokića stižu svakodnevno. Srpski centar se i definitivno i zvanično nalazi na listi glavnih kandidata za MVP priznanje, a rivali ne gube vreme da ga pohvale.

Iskusni košarkaški trener Džordž Karl izgovorio je nešto zbog čega će ga verovatno osuditi u Americi, ali je imao hrabnosti da Nikolu Jokića stavi ispred svih.

 

 

- U košarci sam skoro 50 godina i viđao sam neke od neverovatnih igrača, Konija Hokinsa, Džulijusa Irvinga, Majkla Džordana, Tima Dankana, Šakila O’Nila, Karim Abdul Džabara, Kobija Brajanta i Lebrona Džejmsa. Ali u ovom trenutku, mislim da bi Jokić mogao da bude najbolji košarkaš kog sam ikad gledao - rekao je Karl.

Inače, poznato je da Karl izuzetno poštuje i gotivi Jokića, ali je takođe jasno da Amerikanci izuzetno ne gotive kada neko "udara" na Majkla Džordana ili Lebrona Džejmsa.

I sam Lebron je mnogo puta do sada isticao da je Jokić jedan od najboljih koji je ikada igrao košarku, ali da je GOAT samo jedan, a to je Džordan.

Jasno je da će se zbog ovih reči Karl naći na udaru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike