Zvezda nema takmičarski imperativ, ali želi pobedu: Sferopulos jasno stavio do znanja da se igra do kraja

06.04.2024

18:07

0

Autor: A. S.

Svaka utakmica je bitna

Zvezda nema takmičarski imperativ, ali želi pobedu: Sferopulos jasno stavio do znanja da se igra do kraja
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde privode regularan deo sezone u AdmiralBet ABA ligi sa prvog mesta. Visoke su ambicije crveno-belih, koji jasno stavljaju do znanja da žele titulu, pa i na gostovanju u Split putuju sa željom da upišu novu pobedu. 

Trener crveno-belih, Janis Sferopulos je pred put istakao da njegov tim želi još jednu pobedu, bez obzira što je prvo mesto obezbeđeno.

- Igramo utakmicu poslednjeg kola i bez obzira što smo i matematički osigurali prvo mesto na tabeli, želimo još jednu pobedu - rekao je Sferopulos za sajt kluba i dodao:

- Naš protivnik je atletski odlična ekipa, lopta im se dobro kreće u napadu i mogu da poentiraju i iznutra i sa spoljnih pozicija. Uvek, kao prvo napominjem da je izuzetno važno da kontrolišemo ritam utakmice kako bismo došli do pobede.

Meč u Splitu na programu je u nedelju od 18 sati, a Dejan Davidovac smatra da su naredni rivali jedno od prijatnih iznenađenja ove sezone.

- Odigrali su dobru sezonu sa nekoliko izvanrednih utakmica u kojima su pokazali svoj potencijal i kvalitet. Igraju prilično brzo, mogu da poentiraju sa svih pozicija. Mi nemamo takmičarski imperativ, ali želimo pobedu jer se tako gradi dobra atmosfera i ritam pred plej-of koji sledi uskoro - rekao je Davidovac.

Utakmica Split - Crvena zvezda na programu je sutra od 18.00.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike