Teodosić obradovao i utešio navijače: Svakodnevno razmišljam da ostanem u Zvezdi

04.04.2024

22:02

0

Autor: P.K.

Sferopulosu posebno prijale njegove reči

Teodosić obradovao i utešio navijače: Svakodnevno razmišljam da ostanem u Zvezdi
Teodosić i Sferopulos - Copyright MN Press

Nije Crvena zvezda uspela pobedom da se oprosti od svoje publike u Evroligi ove sezone, jer je izgubila od Olimpijakosa.

Jedan od najboljih na meču bio je, naravno, Miloš Teodosić, koga su posle utakmice pitali da li razmišlja o ostanku u Zvezdi i naredne sezone.

Odgovor je praznik za uši svih zvezdaša:

- Razmišljao sam… Svakodnevno razmišljam. Volim da igram, uživam dok igram, ovo mi je prva sezona u Beogradu posle 20 godina. Lepo mi je i kada dođe kraj sezone sešćemo sa ljudima iz kluba da pričamo i da vidimo kako ćemo dalje.

No, Teo ne bi uradio sve što je uradio u karijeri da ga ne bole porazi. 

- Za mene je razočaravajući rezultat u Evroligi. Mogu da nađem sto razloga zašto se desilo ovo i zašto smo u situaciji u kojoj smo i igramo nekoliko kola bez nekog rezultatskog značaja. Nije sezona kakvu sam ja očekivao, a verujem i ljudi iz kluba i saigrači. Koliko god je teško, trebalo bi da se koncentrišemo na ovno što nam dolazi, da se spremimo za plej-of Jadranske lige. Na kraju sezone bi trebalo mi igrali i uprava da sednemo i porazgovaramo kako dalje za sledeću sezonu i šta treba da se uradi da se ovo na bi ponovilo.

Mediji su preneli Teodosićeve reči treneru Janisu Sferopulosu, koji ga poznaje skoro 20 godina.

- Miloš je igrač sa kojim sam povezan mnogo godina, ne samo u Crvenoj zvezdi. Došao je kao momak od 19 godina kada sam bio pomoćnik u Olimpijakosu, bili smo jako bliski. Imamo dugu saradnju, pomogao sam mu kada je bio još klinac, tada još nije govorio ni dobar engleski. Onda smo se opet sreli u CSKA u sezoni 2011/12. Sada sam jako srećan što sam mu trener, jer sam ranije bio u ulozi pomoćnika. Miloš je legendaran igrač i jako bih voleo ako bi nastavio da igra za nas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike