Efes zagorčao život Partizanu, a ima i najboljeg igrača kola Evrolige! Klajburn je MVP, najzaslužniji je za pobedu nad Fenerom!

06.04.2024

17:57

0

Autor: G. F.

Imao je jedan indeksni pone više od Mirotića, Hauarda i Lovernja

Efes zagorčao život Partizanu, a ima i najboljeg igrača kola Evrolige! Klajburn je MVP, najzaslužniji je za pobedu nad Fenerom!
Vil Klajburn - Copyright MN Press

Verovatno najvažnija i najteže preživljena utakmica za sve navijače Partizana u kojoj je Efes savladao Fenerbahče sa 82:80 u 33. kolu Evrolige, iznedrila je i heroja cele runde elitnog takmičenja.

Košarkaš Efesa Vil Klajburn je MVP 33. kola Evrolige, objavili su organizatori takmičenja. Klajburn je u trijumfu nad Fenerom postigao 21 poen, uz pet skokova, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu za indeks korisnosti 28.

 

 

Ova pobeda otvorila je širom vrata nastavku takmičenja njegovom timu, a beogradske crno-bele ostavila da se nadaju čudu u poslednjem kolu i poraza Efesa od Crvene zvezde u poslednjem kolu u Istanbulu.

Iza njega su ostali košarkaš milanske Olimpije Nikola Mirotić, bek Baskonije, čija pobeda nad Realom takođe nije legla Partizanu, Markus Hauard i centar Asvela Žofri Lovernj sa indeksom korisnosti 27.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike