Barcokas pobedio, ali i shvatio! Tek sada razumem kakav podstrek navijači daju Partizanu!

28.03.2024

22:53

0

Autor: P.K.

Trener crveno-belih iz Pireja može da bude zadovoljan zbog velikog preokreta

Barcokas pobedio, ali i shvatio! Tek sada razumem kakav podstrek navijači daju Partizanu!
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana su izgubili dobijenu utakmicu. U meču 32. kola Evrolige izgubili su u beogradskoj Areni i tako sebi maksimalno zakomplikovali situaciju u borbi za plej-in.

Na drugoj strani, večeras je uspešniji bio Olimpijakos koji je na petom mestu na tabeli. I zbog toga je zadovoljan mogao fa bude Jorgos Barcokas.

- Pre svega, da vam kažem da je atmosfera impresivna. Nisam bio prošle sezone zbog kovida, a sada razumem kakav podstrek navijači daju Partizanu. Mislim da smo zbog toga bili nervozni u prve tri četvrtine. Promašili smo dosta otvorenih šuteva, imali izgubljene lopte u kontrama…

Gubili smo 30 minuta. Dominirali smo u poslednjoj četvrtini, koju smo dobili 28:10, to je bilo ključno. Sve je krenulo od naše odbrane, gde su se istakla trojica igrača - igrača Papanikolau, Vokap i Vilijams-Gos branili opasne igrače, ali bio je timski narod.

Moram da vam kažem da su Najdžel i Tomas bili sprečeni da treniraju zbog povreda, tako da igranja skoro 20 minuta u ovom intenzitetu je bilo krucijalno. Čestitam timu, imamo još dve utakmice, treba da se izborimo za što bolju poziciju u plej-ofu. Želim sreću i Željku i Partizanu - kazao je trener crveno-belih iz Pireja, a zatim odgovorio na pitanje o povratku Nikole Milutinova i Filipa Petruševa na parket. 

Nikola je imao operaciju, trenira sa nama po posebnom programu, sledeće nedelje kreće kontakt trening, tako da mislim da će za dve nedelje biti u formi za Evroligu. Filip ima uboj kosti, za šta treba 20 dana, to je bilo pre 10. Još jedno pet do deset - zaključio je Barcokas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike